Resursklok matlagningfrån inköp och hantering till förvaring och tillagning

Recepten från mitt Instagram

Fransk potatissallad, till många
Hajkbanan
Lövbiff med äggula och pepparrot
Fiskpanna med saffran

Senaste Recepten

Rotfruktschips till mingel (glas på bricka)
Pommes chateau i konvektionsugn
Pommes duchesse i konvektionsugn
Fiskgratäng i konvektionsugn

Senaste från bloggen

KSLAs julbord 2023

Publicerad 2023-12-12

Den sista akademisammankomsten på Kungl Skogs- och Lantbruksakademien för året går i julens tecken. Här kommer en presentation av KSLAs julbord 2023. Julbordet består av våra hemlagade rätter och färdigköpt i en väl avvägd blandning.

Läs mer

KRAVs årsstämma 2023 på KSLA

Publicerad 2023-04-28

Underverk ordnar vi dagligen, mirakel tar lite längre tid. Det stämmer in på arbetet i KSLAs kök inför stora evenenmang.

Läs mer

Viltmatdagen 2022 på KSLA

Publicerad 2022-08-24

Svenska Viltmatakademin anordnade 2022 års Viltmatdag på Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien. Seminarier, prisutdelning och provsmak av vilträtter stod på programmet.

Läs mer

Måltidens Dag 2021

Publicerad 2021-10-16

Den Offentliga Måltidens Dag firas i år, 2021, torsdag den 21 oktober kl 12:00 – 13:00. Liksom förra året samlas några matkunniga runt ett bord på Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien för att samtala och äta årets soppa, och övriga deltagare finns med på länk.

Läs mer