"Alltid på konsumentens sida"

Ambassadör för MatHem

Mat Hem bil 2 i trafik Jag är en av deltagarna i MatHem:s ambassadörsprogram, vilket betyder att jag får tips och varuprover från MatHem då och då.

För att få vara med i ambassadörsprogrammet behöver man vara kund hos mathem och antingen matbloggare eller mat-instagrammare med öppet konto, eller mat-twittrare.

Anledningen till att jag anmälde mig för att vara med är att jag gillar MatHem. Jag får inte betalt för detta, utan skriver bara om de produkter jag själv gillar.

Jag har varit kund hos MatHem sedan 2011 och jag är en nöjd kund. Visst har det hänt att något blivit fel i leveransen, men då rätas det till omedelbart från MatHem:s kunniga personal.

Det jag uppskattar bäst, förutom bra kvalitet på varorna, är att jag kan köpa tunga saker via MatHem och få dem levererade till dörren. Jag slipper kånka.

Och det är skönt att handla hemma i lugn och ro. Jag väljer också själv tid för leverans, och det finns oftast någon på plats i chatten på webbsidan, ifall något skulle krångla med leveransen.

#mathem #spartid #matleverans #matpånätet #ekologiskt #handlahem

mat hem bil 1mat hem chaufför mat hem kassar 2 Mat Hem fullt kylskåp MatHem salt 3 varuprover mat hem 1 varuprover mat hem 2mat hem bil 3