"Alltid på konsumentens sida"

Coleslaw 0

Publicerad den 2012-07-06 i med taggarna , , ,

Det här är ett klassiskt tillbehör till revbensspjäll. Coleslaw passar till allt grillat och till nästan all annan mat också. En jättebra tillbehörssallad för dig som följer GI-metoden.

4 personer
  • 5 dl finstrimlad vitkål
  • ½ morot
  • ½ dl majonnäs
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 krm sellerisalt
  • några droppar pressad citronsaft
  • salt och grovmalen svartpeppar
Passar i viktminskningsfas
Passar i viktminskningsfas

Serveringstips


  1. Strimla vitkålen fint. Det kan du göra med en osthyvel. Skala moroten och skär den i strimlor.
  2. Lägg vitkål och morot i en stor skål. Blanda samman majonnäs, senap, sellerisalt, citronsaft, salt och peppar.
  3. Vänd ner blandningen i kålen och låt gärna stå några timmar i kyl före servering.
Receptet är skapat av - gunillablixt.se