
Dipp på kronärtskocka 0
Publicerad den 2017-06-09 i Förrätter, Tilltugg och snacks med taggarna citron, dipp, kronärtskocka, olivolja
Den här goda dippen gör min vän Kristina. Den är toppen att dippa småbitar av tunt knäckebröd i, till exempel tångknäcke eller fröknäcke.
6 personer
- 1 citron, saften
- 2 tsk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 vitlöksklyfta
- DU BEHÖVER OCKSÅ:
- mixer eller matberedare
- TILL SERVERING:
- fröknäcke, tångknäcke eller tunt rågknäcke

Passar i viktminskningsfas
Serveringstips
- Låt kronärtskockshjärtana rinna av. Lägg dem sedan i skålen till en mixer eller matberedare.
- Häll ner olivoljan och saltet. Kör till en slät kräm.
- Skala vitlöksklyftan och riv den eller pressa den. Blanda ner vitlöken i dippen och smaka av. Justera kryddningen med salt och olivolja.
- Servering: Lägg upp dippen i en skål och servera med knäckebröd.