"Alltid på konsumentens sida"

Färskostkräm med tångsalt och wasabi 0

Publicerad den 2016-03-17 i med taggarna , , , ,

Jag hittade tångsalt i Feskekôrka i Göteborg, och bara måste köpa. En jättegod krydda med smak av hav som passar perfekt i fiskrätter och tillbehör till fisk. Som i den här lättgjorda krämen som passar till såväl kallrökt som varmrökt fisk.

4 personer
  • 300 g färskost
  • 2 msk wasabikräm
  • 1 ½ tsk tångsalt

Passar i viktminskningsfas
Passar i viktminskningsfas

Serveringstips

Servera gärna krämen till kallrökt lax


Lägg färskosten i en bunke. Tillsätt wasabi och tångsalt, och rör samman. ställ svalt till servering.

Tips
Om du inte hittar tångsalt, använd havssalt och smulade alger, t ex nori

färskostkräm tångsalt wasabi making 1färskostkräm tångsalt wasabi making 2kallrökt lax färskostkräm tångsalt wasbifärskostkräm tångsalt wasabi i glasskål

Receptet är skapat av - gunillablixt.se