"Alltid på konsumentens sida"

Fikon i konjak med grädde och glass 0

Publicerad den 2013-12-25 i med taggarna , , , , ,

En dessert som är enkel att göra -öppna en burk, vispa grädde och skeda upp glass är det du behöver göra – men den smakar förträffligt, och nöjda gäster utlovas.

6 personer
  • 250 ml gräddglass
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 burk fikon i konjak
Passar i viktminskningsfas
Passar i viktminskningsfas

Serveringstips


  1. Ställ serveringsassietterna i frysen. Ta ut glassen från frysen ca 30 minuter före servering. Vispa grädden fluffig och mjuk. Öppna burken med fikon.
  2. Lägg upp glassen på de kalla assietterna. Lägg upp fikonen, skeda på lite av konjakslagen från burken och avsluta med att klicka på grädde.
  3. Servera genast.
Receptet är skapat av - gunillablixt.se