"Alltid på konsumentens sida"

Halv hummer med mangosallad 0

Publicerad den 2017-12-28 i med taggarna , , ,

Den här förrätten gör du snabbt och enkelt av färdigkokt hummer, djupfrysta mangotärningar och färdigsköljd machesallat. En bit rostat bröd och färdigköpt aioli avslutar uppläggningen. Receptet kan med fördel dubbleras.

4 personer
  • 2 kokta humrar
  • 2 vita brödskivor
  • 4 msk aioli
  • 70 g machesallat
  • 1 dl tärnad mango
  • 4 tsk balsamicovinäger

Måttligt med kolhydrater. Passar i fas 3
Måttligt med kolhydrater. Passar i fas 3

Serveringstips


  1. Dela humrarna. Rosta brödet, skär bort kanterna och dela skivorna på diagonalen. Lägg upp aiolin i små skålar.
  2. Ställ skålarna på serveringstallrikarna, lägg på humrarna och brödet. Fördela machesallaten och mangotärningarna på tallrikarna.
  3. Avsluta med att rippla över balsamico på salladen. Servera genast.
Receptet är skapat av - gunillablixt.se