"Alltid på konsumentens sida"

Rökt kött med mustardaoliver, ‘guldrullen’ 0

De här rullarna är gjorda på cecina de leon, och mustardaoliver. Köttet är ett lufttorkat och lättrökt nötkött från Spanien. Oliverna är inlagda i en senapslag som är både söt och krydig. Båda är lyxiga produkter som delidisken på Urban Deli Nytorget bjuder gästerna på Food Tours Stockholm under våra matpromenader, och går då under namnet ‘guldrullen’. Självklart kan du använda alla sorters lufttorkat eller rökt kött och alla sorters urkärnade oliver.

10 st
  • 10 skivor cecina de leon
  • 20 mustardaoliver
  • 2 msk finklippt persilja
  • Du behöver också:
  • tandpetare
Passar i viktminskningsfas
Passar i viktminskningsfas

Serveringstips


1 Rulla in oliverna i köttskivorna.

2 Lägg upp och stick en tandpetare i varje rulle.

3 Klipp eventuellt över persilja före servering.

Receptet är skapat av - gunillablixt.se