"Alltid på konsumentens sida"

Så här steker du prinskorv 0

Publicerad den 2012-12-05 i , med taggarna , , ,

Prinskorv är ett inslag på det svenska smörgåsbordet, julbordet och till vickning. Den är också god som lunch tillsammans med äggröra. Välj prinskorv med hög kötthalt, så blir det näringstät mat med lågt GI.

8 personer på buffé
  • 500 g prinskorv
  • 1 msk smör
Passar i viktminskningsfas
Passar i viktminskningsfas

Serveringstips


  1. Låt korvarna anta rumstemperatur.
  2. Lägg smöret i en gjutjärnspanna, hetta upp och låt smöret smälta. När smöret tystnat är det dags att lägga ner korvarna.
  3. Sänk värmen och stek korvarna på medelvärme tills de fått fin färg runt om. Servera genast.

Till julbordet
»Gör ”grisar” av prinskorven

Receptet är skapat av - gunillablixt.se