"Alltid på konsumentens sida"

Smörrebröd: Rödspätta med remoulade 0

Publicerad den 2020-03-17 i med taggarna , , , , ,

Det här smörrebrödet, fiskefilet,  är lika gott med en nystekt spätta som med en kall som blev över. Allra godast blir det med hemgjord remouladsås.

1 smörrebröd
  • 1 skiva danskt rågbröd
  • smör att bre med
  • 2 sallatsblad
  • 1 stekt rödspätta
  • 2 msk remouladsås
  • 1 citronskiva
  • Till dekoration:
  • dill

Måttligt med kolhydrater. Passar i fas 3
Måttligt med kolhydrater. Passar i fas 3

Serveringstips

»Remouladsås


  1. Bre brödet med smör.
  2. Lägg på sallat, rödspätta och remouladsås.
  3. Avsluta med att lägga på citron och dill.  Servera genast.

Resursklok kommentar

Om du har serverat stekta panerade spättafiléer som varmrätt är det här ett utmärkt sätt att ta tillvara en överbliven fiskfilé.

Receptet är skapat av - gunillablixt.se