"Alltid på konsumentens sida"

Tunnbrödsrulle med skinka 0

Kokt skinka och kronärtskockcrème är smaker som verkligen passar fint ihop. Lägg dem som fyllning i tunnbröd, och du får fina utflyktsmackor, eller snacks. Bäst blir det om du använder sviktat tunnbröd, som är gjort för att hålla ihop bra när man gör rullar.

4 tunnbrödsrullar
  • 4 bitar sviktat mjukt tunnbröd
  • 1 burk kronärtskockcrème (1 ½ dl)
  • 8 skivor kokt skinka
  • sallatsblad

Kolhydratschock
Kolhydratschock

Serveringstips


  1. Lägg ut tunnbröden på en skärbräda. Bre på kronärtskockscrème i ett tunt lager.
  2. Lägg på skinka och sallat.
  3. Rulla ihop till täta rullar.
  4. Servering: Skär i stubbar eller varannan på snedden om du ska servera bröden som snacks.
    Ska du ta med rullarna på utflykt, svep in dem i papper (jag använde hamburgerfickor på bilden) och lägg i en burk eller plastpåse.

 

Receptet är skapat av - gunillablixt.se