"Alltid på konsumentens sida"

Huvudrätter

Smörstekt rödingfilé

Smörstekt rödingfilé 0 Passar i viktminskningsfas

Skapat den 2017-06-16 i med taggarna , , , ,

Färsk rödingfilé med skinnet kvar bör inte vara något problem att hitta i fiskdisken. Stek fisken på låg värme i krusat smör-smör som fått lite färg och nötig smak. Du kan antingen servera fisken med skinnet kvar eller ta bort det. Skinnet går att äta, men många föredrar att du drar bort skinnet före servering. Fråga dina gäster hur de vill ha det! Komplettera med passande tillbehör.

Sushi på lax

Sushi på lax 0 Måttligt med kolhydrater. Passar i fas 3

Skapat den 2017-06-16 i , med taggarna , , , , ,

Små kuddar av ris med en tunn skiva pinfärsk lax och ett litet bett av wasabi. Bättre att ta lite för lite än för mycket av wasabin och överraska med för mycket smak mitt i en tugga. Den som så önskar kan alltid lägga till mer wasabi vid serveringen. Du som vill pryda sushin kan knyta ett ”bälte” på sushikudden av nori-blad.