"Alltid på konsumentens sida"

Huvudrätter

Pasta: Spaghetti all’arrabiata

Pasta: Spaghetti all’arrabiata 0 Kolhydratschock

Den här pastan heter ‘Spaghetti på argbiggans vis’. Ofta serveras den som ’primo’ i en italiensk middag med fyra rätter. Men den funkar fint som varmrätt om du inte behöver en så kraftig måltid. För att den här pastarätten ska bli optimalt god måste du göra den på den allra tunnaste spaghettin, nr 1.

Bowl: Pankopanerad kolja och het majonnäs

Bowl: Pankopanerad kolja och het majonnäs 0 Kolhydratschock

Skapat den 2018-04-25 i med taggarna , , , ,

Just kolja tycker jag är en utmärkt fisk för fritering. Kanske är det därför man i Storbritannien gillar den så mycket till fish’n’chips? Pankopaneringen ger ett extra frasigt hölje till de här strimlorna av fisk, som får toppa en bowl med ris och grönsaker.

Pannbiff med löksky

Pannbiff med löksky 0 Passar i viktminskningsfas

Skapat den 2018-04-25 i , , , med taggarna , , , ,

Pannbiff brukar räknas som en av våra mest populära rätter när det kommer till husmanskost. Pannbiff blir godast på blandfärs, 50% nöt och 50% gris. Hittar du inte färdigblandad i butiken, så blanda själv.
Många (till exempel jag) vill ha en mustig löksky till sina pannbiffar. Andra föredrar en redd brunsås. Jag brukar använda rödlök till lökskyn, men gul lök funkar förstås lika bra.
Om rätten passar för GI Grön eller lchf beror helt på vad du serverar till. Väljer du tomatsås och grönsaker eller blomkålsmos är du helt hemma.