"Alltid på konsumentens sida"

Tillbehör

Sushiris

Sushiris 0 Kolhydratschock

Skapat den 2017-06-16 i med taggarna , , , ,

Här får du lära dig att laga ett perfekt sushiris. Sushiris ska serveras nykokt och avsvalnat. Det ska inte förvaras i kyl, då försvinner smaken. Riset får sin smak av sushivinäger som ska stänkas över riset. Den använder du även att klistra ihop sjögräsrullar med. Satsen kan dubbleras.

Grillade knippen med sparris och rötter

Grillade knippen med sparris och rötter 0 Passar i viktminskningsfas

De här trevliga knippena blev jag serverad på ett grillmingel i Göteborg, anordnat av restaurang Jernbruket. Ett perfekt tillbehör när du grillar olika huvudkomponenter som kyckling, fläskkarré, biff eller korv. Gott också att servera som förrätt med till exempel kryddsmör. Självklart har Jernbruket ett eget recept, så det här är min version.