"Alltid på konsumentens sida"

Recept taggat med "haricots verts"

Tonfisksallad och veggosallad till många

Tonfisksallad och veggosallad till många 0 Passar i viktminskningsfas

Skapat den 2016-09-23 i med taggarna , , , , , ,

På Tilias sommarläger brukar fördelningen mellan blandkostare och vegetarianer vara ungefär som i det här receptet, 20 blandkostare och 10 vegetarianer. Annars får du anpassa mängderna tonfisk och veggobitar. Så när vi gör matig tonfisksallad börjar vi med salladsbasen och lägger upp varje ingrediens i var sin skål. Sedan är det bara att plocka ihop salladerna efter blandkost, veggo och specialkoster.

Sallad på kungskrabba med misostekt hälleflundra

Sallad på kungskrabba med misostekt hälleflundra 0 Passar i viktminskningsfas

Norsk kungskrabba (eller kamtjatkakrabba) och hälleflundra är råvaror till den ena rätten i tävlingen Årets Kock 2016. Det är fantastiska råvaror som man inte behöver vara Årets Kock för att tillaga. Den här rätten gör du enkelt i hemmaköket utan några mer avancerade redskap är en sax, en bunke och en stekpanna. Misosmöret framhäver hälleflundrans fina smak och den ljumma salladen med krispig fänkål blir ett bra komplement till allt det smöriga och mjuka.

Grundrecept: Kanarisk paella

Grundrecept: Kanarisk paella 0 Passar i viktminskningsfas

På kanarieöarna kan man få jättegod paella. Att blanda kött och fisk är inte klassiskt i paella, men o, så gott! Den här paellan innehåller både kött, kyckling och skaldjur. Det är lite pyssel med att laga paella, men allt kan lagas klart i förväg och bara värmas i ugnen på 150°.