"Alltid på konsumentens sida"

Recept taggat med "kål"

Grönsakswok

Grönsakswok 0 Passar i viktminskningsfas

Skapat den 2018-06-24 i med taggarna , , , , , ,

Att woka är en tillagningsmetod som passar perfekt när du ska tillaga grönsaker, kål och strimlade rotfrukter. De passar fint att tillagas hastigt och på relativt hög värme för att bevara sin krispighet och för att inte allt för mycket av näringsämnena ska gå förlorade när de värms upp.

Sallad på kungskrabba med misostekt hälleflundra

Sallad på kungskrabba med misostekt hälleflundra 0 Passar i viktminskningsfas

Norsk kungskrabba (eller kamtjatkakrabba) och hälleflundra är råvaror till den ena rätten i tävlingen Årets Kock 2016. Det är fantastiska råvaror som man inte behöver vara Årets Kock för att tillaga. Den här rätten gör du enkelt i hemmaköket utan några mer avancerade redskap är en sax, en bunke och en stekpanna. Misosmöret framhäver hälleflundrans fina smak och den ljumma salladen med krispig fänkål blir ett bra komplement till allt det smöriga och mjuka.

Grundrecept: Koka flowersprouts

Grundrecept: Koka flowersprouts 0 Passar i viktminskningsfas

Skapat den 2015-11-29 i med taggarna , , ,

Hoppas att du också har haft turen att hitta de här små godingarna i din grönsaksdisk. Flowersprouts ser ut som brysselkål som inte har kammat sig, ungefär. Den smakar som spenat och grönskål på samma gång, och kokar du den lagom länge är den ett krispigt och gott tillbehör till det mesta.