"Alltid på konsumentens sida"

Recept taggat med "kamtjatkakrabba"

Sallad på kungskrabba med misostekt hälleflundra

Sallad på kungskrabba med misostekt hälleflundra 0 Passar i viktminskningsfas

Norsk kungskrabba (eller kamtjatkakrabba) och hälleflundra är råvaror till den ena rätten i tävlingen Årets Kock 2016. Det är fantastiska råvaror som man inte behöver vara Årets Kock för att tillaga. Den här rätten gör du enkelt i hemmaköket utan några mer avancerade redskap är en sax, en bunke och en stekpanna. Misosmöret framhäver hälleflundrans fina smak och den ljumma salladen med krispig fänkål blir ett bra komplement till allt det smöriga och mjuka.

Kamtjatkakrabba naturell

Kamtjatkakrabba naturell 0 Passar i viktminskningsfas

Det allra godaste sättet att äta kamtjatkakrabba eller kungskrabba är att servera den helt naturell med lite majonnäs och ett gott bröd. Klipp gärna upp skalet före servering, så blir det enklare för dina gäster att få loss krabbköttet. Hoppa över brödet, så klarar receptet GI grön.