"Alltid på konsumentens sida"

Recept taggat med "kanariska köket"

Paella i långpanna

Paella i långpanna 0 Passar i viktminskningsfas

Skapat den 2016-02-07 i med taggarna , , ,

Det här är verkligen det optimala receptet när ni är många runt bordet och alla har olika favoriter. Lägg upp de olika ingredienserna i grupper ovanpå riset, så kan var och en välja vad de vill ta av. Receptet kan verka väldigt ambitiöst, men läser du noga upptäcker du att inget är svårt. Allt görs klart i förväg, och när gästerna kommer ställer du bara in hela ugnsplåten att värmas i ugnen. Det är en poäng med att tillaga såväl kyckling som musslor själv, får då får du fin buljong som smaksätter paellan på ett fantastiskt sätt. Annars går det fint att bara laga risblandningen och sedan fylla på med olika färdigköpta ingredienser, som t ex färdiggrillad kyckling.

Skaldjurspaella

Skaldjurspaella 0 Måttligt med kolhydrater. Passar i fas 3

Mariscos, havets frukter, är ständigt närvarande på Kanarieöarna. Det kalla, salta vattnet som omger öarna ger möjlighet att fånga en mängd härliga atlantfiskar, bläckfiskar, musslor, snäckor och sjöborrar. I läckra Paella con mariscos hittar vi både bläckfiskringar, och blåmusslor, hjärtmusslor och räkor.