"Alltid på konsumentens sida"

Recept taggat med "norsk fisk"

Sallad på kungskrabba med misostekt hälleflundra

Sallad på kungskrabba med misostekt hälleflundra 0 Passar i viktminskningsfas

Norsk kungskrabba (eller kamtjatkakrabba) och hälleflundra är råvaror till den ena rätten i tävlingen Årets Kock 2016. Det är fantastiska råvaror som man inte behöver vara Årets Kock för att tillaga. Den här rätten gör du enkelt i hemmaköket utan några mer avancerade redskap är en sax, en bunke och en stekpanna. Misosmöret framhäver hälleflundrans fina smak och den ljumma salladen med krispig fänkål blir ett bra komplement till allt det smöriga och mjuka.

Pulled salmon

Pulled salmon 0 Måttligt med kolhydrater. Passar i fas 3

Skapat den 2014-06-03 i med taggarna , ,

Allt ska ju vara ”pulled” nu för tiden. Alltså finfördelat och trådigt. Här är det laks i en härlig dressing som serveras i små hamburgerbröd bakade på surdeg. Receptet är min fria tolkning efter originalrecept av Per Rehnlund, som är produktutvecklare på Leröy. Lax är svensk lax, och laks kommer från Norge.