"Alltid på konsumentens sida"

Recept taggat med "oxfilé"

Stekt oxfilé i skivor

Stekt oxfilé i skivor 0 Passar i viktminskningsfas

Oxfilén är den allra möraste biten på nötkreaturet. Bäst är filén från djur som inte använt muskeln så mycket att den blivit kraftig och hård i muskeltrådarna. Välj också en bit om är rejält marmorerad med fina trådar av fett.
Den här dyrbara styckningsdetaljen bör tillagas mycket varsamt och så lite kryddad som möjligt så att dess utsökta egenskaper och smak bäst kommer till sin rätt.

Biff Rydberg till många

Biff Rydberg till många 0 Måttligt med kolhydrater. Passar i fas 3

Biff Rydberg är en rätt som du kan laga hemma på samma sätt som man gör på restaurang. Förbered, och lägg sista handen vid maten strax före servering.
Bilderna kommer från Ågården restaurang och hotell i Trosa, och det är min matglade son Micke som lagar mat tillsammans med Therese, som är en av ägarna till restaurangen.