"Alltid på konsumentens sida"

Recept taggat med "risvinäger"

Sushiris

Sushiris 0 Kolhydratschock

Skapat den 2017-06-16 i med taggarna , , , ,

Här får du lära dig att laga ett perfekt sushiris. Sushiris ska serveras nykokt och avsvalnat. Det ska inte förvaras i kyl, då försvinner smaken. Riset får sin smak av sushivinäger som ska stänkas över riset. Den använder du även att klistra ihop sjögräsrullar med. Satsen kan dubbleras.

Sushi på lax

Sushi på lax 0 Måttligt med kolhydrater. Passar i fas 3

Skapat den 2017-06-16 i , med taggarna , , , , ,

Små kuddar av ris med en tunn skiva pinfärsk lax och ett litet bett av wasabi. Bättre att ta lite för lite än för mycket av wasabin och överraska med för mycket smak mitt i en tugga. Den som så önskar kan alltid lägga till mer wasabi vid serveringen. Du som vill pryda sushin kan knyta ett ”bälte” på sushikudden av nori-blad.