"Alltid på konsumentens sida"

Recept taggat med "toast"

Akademitoast

Akademitoast 0 Måttligt med kolhydrater. Passar i fas 3

Den här toasten hittade jag på när jag ville skapa en alldeles egen toast till Kungliga Skogs- och lantbruksakademien.
Grunden är Leila Lindholms borgmästaretoast, fast jag har gjord räksalladen med inspiration av den som serverades på Roland Perssons restaurang Korvkultur i Hötorgshallen, när det begav sig. Och så toppar jag med tångkaviar, som alltid är populärt att servera i Oscars Källare.

Borgmästaretoast

Borgmästaretoast 0 Måttligt med kolhydrater. Passar i fas 3

Skapat den 2020-01-08 i med taggarna , , ,

Den här goda förrättstoasten bjuder min vän Kristina och hennes man Stig på. Originalreceptet kommer från Leila Lindholm. Det är en sorts lyxig toast med räkröra som innehåller såväl rom som pepparrot, och som toppas med ett generöst ‘ägg’ av löjrom.
Bjud på den här läckra toasten, och dina gäster kommer att tro att de är i himlen.

Toast Skagen

Toast Skagen 0 Måttligt med kolhydrater. Passar i fas 3

Skapat den 2019-08-27 i med taggarna , , , ,

Klassisk Toast Skagen serverades på Thore Wretmans restaurang Riche, där Karin Chädström var chefskallskänka. Där var det självklart att toast serverades på runt, smörstekt bröd. I Riches Toast Skagen var det heller ingen dill i själva räksalladen, den serverades som dekoration.
Toast Skagen måste vara den allra mest populära förrätten eller drinktilltugget i vårt land. Inte så konstigt, den är enkel att laga, går att variera på en mängd olika sätt och smakar alltid lika gott.