"Alltid på konsumentens sida"

Vad ska vi äta?

Testat i köket mars 2016 0

Under den senaste tiden har jag varit fullt upptagen av testande och experimenterande.

Jag har besökt Urban Deli’s nya Rå-bar, hippa restaurang Mother i Stockholm och lärt mig om potatisens terroir på eventet Årets Kock.

Min ost-kunnige vän Doktor Käse har bjudit mig på prisbelönta svenska ostar och jag har provat Sagolika soppor från Rynkeby.

I köket har jag testat att odla egna champinjoner i köksfönstret, blivit överraskad av en ny Kelda-produkt och så har jag städat skafferiet och använt griffeltaveletiketter för att skapa ordning och reda.

Testat i köket november 2015 0

Eftersom jag lagar mat nästan varje dag pågår ett ständigt testande i köket.

I november har jag stekt i getsmör, provat flowersprouts, veggo-bitar, prenumeration på bakprodukter och ekologiskt pålägg med oklart ursprung.

Men den trevligaste nya bekanskpen var ICA:s färdigkryddade porchetta. Livsmedelsindustrin när den är som bäst!

Testat i köket oktober 2015 0

Ibland behöver jag lite inspiration med nya ingredienser eller råvaror när jag lagar mat. Så här delar jag med mig av det som är nytt för mig, så att du också kan testa och se om du delar min uppfattning eller om du tycker tvärt om.

Då och då dyker det upp produkter hemma hos mig, som olika producenter skickar ut för att jag ska testa dem.

Och ibland hittar jag själv nyheter i butik, eller andra varor, som jag aldrig prövat förut.

Här kommer några av de produkter jag testade i oktober 2015.