"Alltid på konsumentens sida"

Vad ska vi äta?

Några goda vardagsmiddagar 0

Det är alltid lika gott med ”vanlig mat” efter jul, nyår och trettonhelg, då det är ett kalasande utan like. Här kommer några enkla och goda vardagsmåltider.

Om du har kvar skinkspad i frysen, använd den till en vitkålssoppa. Har du frukt kvar från julens fruktkorg, gör en fruktsallad till dessert och toppa med hallon.

På Kräftkalaset 0

kräfta kryddost VästerbottensostPå våra kräftkalas grundar vi alltid med lite småvarmt före kräftorna. Här kommer några tips. Självklart ska du använda kantareller, eftersom det är i säsong.

För att få bästa smak på kräftorna kan du koka egen lag och låta kräftorna suga åt sig smaken under ett dygn i kylskåp. Sedan serveras kräftorna med Boxholms Kryddost och Västerbottensost, Norrlands Guld och en liten pärla.

Hittar du fina blåbär är det en värdig avslutning på kräfkalaset.

To our crayfishparty we start with a few dishes from the Smörgåsbord, then we have crayfish and as a dessert a small pie with blueberries. 

To the crayfish we have Boxholms Spicy Cheese, Västebottens Cheese, a glas of Norrland Guld and a snaps!