Servering med restriktioner
Under pandemirestriktionerna gör vi i köket på Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien (KSLA) vårt bästa för att du ska få en så trygg och säker servering som möjligt. Enligt reglerna som gäller från och med den 24 november 2020 serverar vi endast sällskap på åtta personer eller färre.
Enligt de rekommendationer som finns gör vi följande:
- Vi tillhandahåller handsprit.
- Vi dukar upp med avstånd. (Exempel: Bord för 6 personer dukas upp för 4 personer.)
- Vi serverar frukostmackorna förpackade.
- Vi serverar den varma maten på tallrik vid bordet.
- Bröd, smör och sallad serveras per portion.
- Kaffe serveras i termos vid varje bord.
Bokningar
För att vi ska kunna tillgodose dina behov behöver vi extra tid på oss i köket. Därför att det viktigt att du bokar i god tid, senast tre dagar före servering.
Vi är också tacksamma för om du bokar av så snart det går, ifall du inte kan komma till en inbokad servering.
För kontakt med köket, ring 0709 56 46 41 eller boka via e-post, gunilla.blixt (at) ksla.se
Välkommen med din bokning!