Dukning, julbord

DUKNING OCH DRYCKER

Duka borden med
Bestick, servett, seltersglas, punchmugg
Vatten i de fina vattenkarafferna
Lättöl
Julmust

Snaps -serveras vid ingången (Snapsglas på silverbricka)
Avec -(punsch och konjak) serveras vid borden.

SILLASSIETT
Sillassiett- upplagd, står på bordet när gästerna kommer
Kokt potatis i karott på borden
Brödkorg och ost uppdukade på runda bufféborden

JULBORDSBUFFÉ
Två stationer. Varma rätter dukas upp på värmeplattorna och kalla på de runda bufféborden.

Kalla rätter på runda bufféborden:
Brödkorg
Smör
Ostbricka
Julskinka, grönkål, äppelmos och senap
Rödbetssallad

Varma rätter:
Janssons frestelse
Köttbullar
Prinskorv
Revbensspjäll
Rödkål
Doppspad till dopp i grytan

GOTTEBORD OCH KAFFE

På blå buffén:
Kaffekoppar
Kaffe och te
Mjölk, socker och honung

Gottebord:
Ris a la Malta
Fruktkorg, clementiner och Ingrid Marie-äpplen
Pepparkakor
Saffransrutor med lingon

Twist
Skumtomtar
Polkagrisar