Receptarkiv

Senaste recepten

Grundrecept: Crêpes

Crêpes är flortunna pannkakor, ofta serverade med någon typ av fyllning. Goda fyllningar är till exempel en stuvning med räkor eller svamp. Till förrätt räcker en crêpe per person, men till supé kan det vara bra att beräkna två var.

Till receptet

Hamburgare, klassisk

Prova att laga en äkta, klassisk amerikansk hamburgare. Den absolut bästa smaken får du av nymalen högrevsfärs. Mal själv eller köp färdig. En perfekt rätt för fredagsmys.

Till receptet

Träkolsgrillad hamburgare

En av de godaste rätterna att grilla på träkol är vanlig, enkel hamburgare. Förbered alla tillbehör och grillen i god tid.

Till receptet

Vitkålssallad för tre dagar

Ibland lurar jag mig själv lite och gör en stor sats vitkålssallad som räcker till tre dagar. Då blir det enkelt och snabbt att bara ta fram färdig sallad och bara lägga till smaksättning dag 2 och tre. Dag 1 serverar du den som den är.

Till receptet

Kristinas kokosris med mango och koriander

Det här fruktiga kokosriset är väldigt gott till mat med mycket hetta. Serverar du det till en mildare rätt kan du lägga till finhackad chili.

Till receptet

Recepten från mitt Instagram

Pebre a la Alvaro
Retro: Räkbakelse Stig
Alkoholfritt: Mother Mary
Skinkmacka med specialsallad