Recept taggade med Kslas kokbok

Pajkaka, glutenfri och laktosfri

Pajkakan är en mjuk mandelkaka innesluten i ett frasigt pajskal. Det är lite pyssel med att göra alla de olika delarna, men inget är svårt.

Ängamat, för många

En härlig lunchsoppa att laga när primörer som morötter, blomkål, purjolök och rädisor är som bäst. På Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien, KSLA, serverar vi soppan med hembakat bröd.

Minipajer med västerbottensost och tångkaviar

De här minipajerna är riktiga favoriter på Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien, KSLA. De serveras oftast som mingelmat.

Trekantiga snittar med leverpastej

Det godaste som finns är väl ändå en macka med leverpastej? Det brukar mina gäster på Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien, KSLA, tycka. De här trekantiga snittarna är väldigt enkla till sin utformning.

Kallrökt laxfyllning, till många

Den här fyllningen kan användas till krustader och kanapéer. Är det kanapéer du ska göra behöver du dubblera receptet. På Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien, KSLA, använder jag ofta den här fyllningen i finska rågkrustader (de kallas ibland även finska rågchips).