Recept taggade med KSLAs kokbok

Baguette med vitt fullkornsmjöl

Jag ville så gärna börja använda fullkorn i allt bak i köket på Kungl Skogs och Lantbruksakademien, KSLA, så när jag hittade vetemjöl special med fullkorn blev jag så glad.

Sockerkaksrutor med fullkorn

De här mjuka kakorna är populära bland gästerna på Kungl Skogs och Lantbruksakademien, KSLA. Därför var det självklart att just receptet på sockerkaksrutorna var något av det första jag valde ut till projektet ’Fullkorn i allt’.

Sockerkaksrutor med fullkorn, glutenfria och laktosfria

Sockerkaksrutor är en av våra mest populära kakor till eftermiddagskaffet på Kungl Skogs och Lantbruksakademien, KSLA. Det här receptet är på en jättegod bas-sockerkaka, som är gluten- och laktosfri.

Boeuf Bourguignon till många

Boeuf Bourguignon, burgundisk köttgryta, är mat för en kylig dag. Det är lite pyssel att få till grytan, men den är jättegod att göra dagen före servering. Gott till är potatismos, gjort på vinterpotatis, så det här är värmande vintermat.

Inkokt svensk uppfödd regnbåge

Inkokt regnbåge är något som uppskattas mycket när jag serverar det på Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien, KSLA. En regnbågssida på ca 850 g brukar räcka till 5-6 portioner om 125 g. Femton portionsbitar får också lagom plats i ett GN 1/1 – bleck.