Dukning, lunch

Till lunch dukar vi upp för bufféservering i Oscars Källare.


Börja med att duka ut allt som inte ska ätas.
Stora sällskap delar vi upp på två stationer och dukar upp båda de runda bufféborden. Ta då en vagn per station.
Ibland är vagnarna redan klara med det du behöver, ibland får du ställa på allt själv.

Lasta vagnen med:
□ tallrikar eller sopptallrikar
□ glas
□ bestick
□ serveringsbestick (kolla av med köket vad som behövs)
□ knäckebröd
□ hinkar, en för bestick och en för skräp

□ servetter (finns i blåa buffén i Oscars Källare)

När allt är framdukat, gör i ordning vagnen/vagnarna till diskvagnar, en vid varje station.
På den ska det stå en grå back, exempelporslin, hink för bestick och hink för skräp.
Strax före servering ska också värmeplattorna sättas på.

Duka fram på lilla blå buffén:
□ tepåsar
□ skräpkorg för använda tepåsar
□ socker och honung
□ termosar med kaffe och tevatten

Duka fram strax före gästerna kommer:
□ smör
□ sallad
□ vatten
□ mjölk till kaffe och te