Recept taggade med Supé

Crêpes a la prins Bertil

Crêpes är en bra rätt att servera som förrätt eller supé. Till förrätt räcker det med en var, till supé kanske dina gäster orkar att äta två var.

Parisersmörgås

I originalreceptet ska man göra en färs med lök, kapris och hackade inlagda rödbetor, bre färsen på brödet och sedan steka det.

Råraka med löjrom och crème fraiche

Det här är en riktig restaurang-klassiker, som inte är svår att göra hemma. Ett tips är dock, om du aldrig har stekt rårakor förut, prova ett par gånger om du tänker bjuda på rätten. Och det enda raka är att steka i en gjutjärnspanna.

Krabbsallad special

Ett gott och mättande sätt att servera krabba. Servera som förrätt, lunchsallad eller supé.

Hummertoast

Den här lyxiga toasten serverar du som den läckraste inledningen på den fina middagen eller som liten supé-rätt.