Bag in Cook Book

bag in cook book jag Christina Gyllner Bengt FrithiofssonNågot av det roligaste med att vara skribent är att man blir bjuden på roliga event kring lanseringen av nya produkter.

I början på februari lanserades nya Bag in Cook Book, alltså boxvin som presenteras i en låda som ser ut som en kokbok. När man fäller upp sidorna på boxen finns där två goda recept som passar till vinet.

Fredrik Eriksson på Långbro Värdshus är först ut med två läckra recept, ett på kyckling och ett på pasta. Och vinet i premiärboxen är en Zinfandel från Italien. Nu är jag inte någon expert på vin, men jag tyckte att det var ett helt OK vardagsvin som passade utmärkt till Fredriks recept.

På bilden ser ni mig med två av mina trevliga bordsgrannar, Christina Gyllner och Bengt Frithiofsson.

»Lansering av nytt boxvin i kokbok