Bloggens nya form

HEJ, nu är jag tillbaka igen efter en lång vårtermin på KSLA och därpå en riktigt lång och väldigt välbehövlig semester.

Jag har besökt Frankrike, Norrland, Stockholms skärgård, Östergötlands skärgård och Birka, så nog har jag haft en aktiv semester.

På bilden här bredvid mumsar maken och jag på parisare på Burkträsk marknad.

I mitten av augusti kör vi igång höstterminen på KSLA, men dessförinnan hinner jag med att guida några matpromenader Food Tours Stockholm och granska recept för tidningen Gourmets räkning.

På höstens program står också att ge den här matbloggen en ny form. Saken är den att jag helst enkelt inte hinner med att uppdatera så ofta. När det blir kan jag inte säga ännu, så det får vara lite öppet än så länge.

Däremot är jag väldigt aktiv på Instagram (@gunillablixt) så kika gärna in där! Jag lägger upp bilder både från vad jag lagar hemma i mitt eget kök, matpromenaderna och så småningom kommer ni att få se hur jag har det i köket på KSLA.

Recept till bilderna på Instagram hittar ni oftast i receptbanken här i bloggen.

Väl mött hösten 2019!