Recept i kategorin Pålägg

Räkröra

Räkröra kan du använda till mycket. Som pålägg på macka, att toppa en sallad med, till frukostägget eller som förrätt serverad i avokado eller krustader. Använd bara så mycket majonnäs att röran håller ihop, annars blir den för stabbig.

Laxröra

Laxröra kan du använda till mycket. Först och främst som pålägg eller fyllning i smörgåstårta. Du kan också använda den för att fylla en avokadohalva eller toppa en sallad. Använd bara så mycket majonnäs att röran håller ihop, annars blir den för stabbig.

Kycklingröra

Gör den här röran när du har kycklingkött över. Använd den som pålägg, att toppa en sallad med eller som fyllning i avokado. Använd bara så mycket majonnäs att röran håller ihop, annars blir den för stabbig.

Krabbröra

Gör den här röran när du har krabbkött och/ eller krabbrom över. Använd som smörgåspålägg, eller som fyllning i avokado. Du behöver bara använda så mycket majonnäs att röran håller ihop, annars blir den för stabbig.