Recept taggade med Pizza

Pizza bianca med Västerbottensost och löjrom

Pizza bianca, alltså pizza utan tomatsås. Pizza bianca bakas med bara osten, så att den smälter, och sedan toppar man med fyllningen. Italiensk pizza bianca bakas med ricotta och riven mozzarella.

Pizza på libabröd

De stora, platta libabröden är toppen att ha i frysen. En härlig rätt som du kan laga av libabrödet är en god och snabblagad pizza. Självklart kan du lägga på en mängd olika fyllningar beroende på vad du har hemma.

Avlånga pizzor med lyxig fyllning

Det här är lyxpizza med extra läcker tomatsås och lyxiga pålägg. Tricket är att grädda botten, tomatsås och rikligt med ost först. Sedan lägger du på fyllningen så att den hettas upp av den bubblande heta osten.

Tortilla-pizza för grillen

Den här pizzan är en läcker förrätt som du lagar direkt på grillen. Kan gärna lagas som förrätt medan du väntar på perfekt grillglöd för att grilla kyckling eller kött. Receptet kommer från CajP:s grillkock Anders Tegnér.

Pizza med grönkål

Grönkål är inte bara supernyttigt och supergott. Det är också en perfekt pizzafyllning. Nu finns det trevlig skuren färsk grönkål, sköljd och klar att använda. Den är det bara att lägga på pizzorna.