
Husets julköttbullar 50/50
Av tradition gör vi köttbullarna till KSLAs julbord på lammfärs. Till årets julbord (2023) passade vi på att byta ut en del av lammfärsen mot baljväxtfärs. För 2023 var året då jag verkligen började anamma principen 50/50*.

Potatislåda 50/50 i GN-bleck
Potatislåda 50/50* är en riktigt populär rätt i Oscars Källare på Kungl Skogs- och Lantbruksakademien, KSLA. När vi lagar potatislåda för stora sällskap, 40-80 personer, använder vi det här receptet på potatislåda.

Kålpudding 50/50 till många
Det blev succé när vi serverade kålpudding 50/50* i Oscars Källare på Kungl Skogs- och Lantbruksakademien, KSLA! Vi i köket fick massor av beröm av våra gäster.

Potatislåda 50/50, till många
Det här är faktiskt den allra godaste potatislådan, och inte gör det något att den är näringsriktig och resursklok. 50/50* är ett koncept som lanserades av Jessie Sommarström, årets kock 2022.

Husets sallad med Caesardressing 50/50
Det här är vår resurskloka variant på vår matiga lunchsallad med Caesardressing. Konceptet 50/50 lanserades av Jessie Sommarström, Årets Kock 2022. Det har gjort succé på Urban Deli, där Jessie arbetade tidigare.