Recept taggade med Linnéas bästa

Chipsfat med tångkaviar

Det här smakar salt och gott och är ett perfekt tilltugg till drink eller som förrätt. Dessutom är det enkelt att göra. Du behöver bara hacka löken, sedan är det bara att lägga upp färdiga ingredienser. Servera chipsen på ett stort fat för mindre sällskap.

Krossad potatis på Patriks vis

Krossad potatis (smashad potatis) går att göra på många olika sätt, de flesta lika goda. Det är ett trevligt sätt att tillaga potatis och toppen när man ska bjuda gäster eftersom det går så bra att förbereda rätten. Krossad potatis passar fint till grillat.

Potatissallad: Krämig med bacon och picklade senapsfrön

Den perfekta potatissalladen för grillkvällen med gäster. Du gör i ordning det mesta i förväg och vänder ihop salladen när det grillade är klart att serveras. Det är min dotter Linnéa som brukar bjuda på den här salladen.

Grillade kycklingspett med paprika och champinjoner

De här goda spetten bjuder dotter Linnéa på. Jag har fått lära mig att man inte ska ha kött och grönsaker på samma spett, men i det här fallet fungerar det faktiskt. Grönsakerna och svampen behåller sin spänst fast kycklingen har längre tillagningstid.

Skinkrullar med färskost

En liten läcker rätt som kan serveras som tilltugg till en drink, som förrätt eller som bufférätt. Receptet kommer från dotter Linnéa, som bjöd på de här rullarna på en påskbuffé.