Recept taggade med Tempos delikatessdisk

Tempos smörgåstårta, för 24

Smörgåstårta passar vid alla tillfällen när du serverar många på en gång. Gör helst tårtan dagen innan den ska ätas. Dekorera bör du dock göra strax före servering.

Tempos potatissallad

Jag vet inte hur många kilo jag har producerat av den här potatissalladen under mitt liv. Jag lärde mig göra den på Tempo, där jag jobbade extra under min gymnasietid. Receptet tog jag med mig, och det har jag använt i alla de storkök jag har arbetat.

Specialsallad från Tempo

Morot, purjo och ananas? Ja, jag ÄR allvarlig. Specialsalladen var en storsäljare i delikatessdisken på Tempo i Finspång där jag jobbade extra under gymnasiet. Den är god som tillbehör till kall kyckling eller kallskuret kött, till exempel på en buffé.

Skinkmacka med specialsallad

Specialsalladen lärde jag mig att göra i delikatessdisken på Tempo i Finspång. Jag tycker att den passar extra bra på skinkmacka. Och kosta gärna på dig riktigt fin helmuskelskinka ibland.

Tempos smörgåstårta, för 10

Den här tårtan lärde jag mig att göra på mitt första jobb i delikatessdisken på Tempo i Finspång, där jag jobbade extra under gymnasietiden. Den innehåller inte någon kladdig sallad eller majonnäs, däremot enkla pålägg som leverpastej, ost och skinka.