
Mormors frallor
De här frallorna var våra (numer vuxna) barns favoritbröd till mellanmål. När mormor och morfar (mina föräldrar) kom på besök ända från Norrköping brukade min mamma ta med en påse frallor och lyckan var gjord.

Villa Olivias saffransbullar
Saffransbröd bakat på olivolja-går det? Ja, det går alldeles utmärkt! Annette på Villa Olivia har inte använt smör på 9 år, hon använder bara olivolja.

Pizzabullar
Till välkomstfikat på Tilias läger brukar vi servera pizzabullar. Många är hungriga efter resan, och pizzabullar är mer mättande än vanliga söta bullar om man rest långt.

Ägg i smörgås
Ett bra sätt att ta tillvara brödkanten om du har tryckt ut runda kanapéer ur brödskivor. Innan idag tror jag inte att jag har gjort Ägg i smörgås sedan vi var på läger och det var ‘Matlagning med Skrubb’.

Annsos bananpannkakor
Snackisen på återträffen från Tilias återträff 2015 var: När ska Annso göra sina berömda bananpannkakor? Till frukost på söndagen blev det äntligen dags.