Recept taggade med Svartpeppar

Pizzeriasallad

Det finns pizzeriasallad både med och utan paprika, men från början var det paprika och grovmalen svartpeppar som kännetecknade en äkta pizzeriasallad.

Alkoholfritt: Mother Mary

Den här alkoholfria drinken hittade jag på till Mors Dag. Den är en variant på Virgin Mary, men jag tyckte att mother Mary passar bättre på mors egen dag. Den passar fint att servera mor både till frukost, lunch, brunch och drink före middagen.

Konjakspepparsås

Den här supergoda såsen med svartpeppar och konjak gör maken till pannstekt nötkött, oxfilé eller biff. Den passar också bra att servera till skivor av helstekt rostas eller till grillad flankstek.

Jordgubbar med citronlikör

Min kompis Helena, ni vet hon som lagar så god mat, är verkligen bra på  att komponera läckra desserter. Som den här, med italiensk känsla med den krämiga färskosten mascarpone och den friska citronlikören Limoncello.

Enkel tomatsallad med rucola

Det är dressingen som gör det i en enkel tomatsallad. Väl mogna tomater och rucola är goda kompisar, och med en krämig dressing är du hemma! Det här är en tomatsallad utan lök, vilket nästan alltid annars ingår i tomatsallad.