Recept taggade med MSC-certifierad

Smörrebröd: Rödspätta med remoulade

Det här smörrebrödet, Fiskefilet, är lika gott med en nystekt spätta som med en kall spättafilé som blev över. Allra godast blir det med hemgjord remouladsås.

Grundrecept: Fritera djupfryst panerad fisk

Du hittar olika typer av djupfryst, panerad fisk i frysdisken. Nu kan man ju lätt tro att jag alltid står och panerar min fisk själv, men så är verkligen inte fallet. Djupfryst, panerad fisk har jag alltid hemma i frysen och den tar jag till när tid eller fantasi tryter.

Grillad hel laxsida

När man är många runt bordet är en hel grillad laxsida något av det mest goda och lättlagade du kan bjuda på. Gör klart alla tillbehör i förväg, samla vännerna runt grillen och grilla i sällskap av vännernas glada tillrop.

Torskfilé med krondill och tomat

Många känner till en rätt som heter kräftströmming, alltså rullade strömmingsfiléer som kokas i ugn med krondill och tomat. I den här fiskpannan inspireras vi av idén, men använder torsk istället för strömming.

Taramosalata, grekisk dipp med fiskrom

Grekisk röra med potatis och bröd som mixas till en krämig smet och blandas samman med färsk eller djupfryst fiskrom. Jättegod som tillbehör, att dippa bröd i eller att lägga på krispigt rostade crostini.