Recept taggade med Fisk

Brax och laxfärspaté, till många

Braxenfärs är en ny, trevlig råvara som finns för storkök. En kartong är på 5 kg färs, förpackad i två 2 ½-kilor förpackningar. En förpackning räcker lagom till 20 personer. I det här receptet lägger vi till 800 g laxfärs, så det räcker lagom till 25.

Braxenfärsqueneller med vitvins- och citronsås, till många

Braxenfärsen för storkök kommer i paket om 2 ½ kg, så mina braxenfärsrecept är avpassade för en förpackning. Jag kokar mina queneller i min förträffliga konvektionsugn med ångfunktion. Små mängder queneller kan sjudas i lättsaltat vatten ca 3 minuter.

Husets fiskgryta, för många

När du lagar fiskgryta i större format finns risken att allt bara blir en sörja ifall du häller allt i en gryta och kokar på en gång, som du gör hemma.

Pankopanerad rödstrimmafilé

Rödstrimman passar alldeles utmärkt att panera och fritera. Gott till är kokt potatis, grönsaker och remouladsås. Rödstrimmafilé säljs i förpackningar om ca 250 g.

Torsk- och algburgare

Den här hamburgaren är gjord på en ny produkt i frysdisken, torsk- och algburgare. Det kändes lite som japanska smaker, så jag blev så glad när jag hittade en ny sorts hamburgerbröd också.