Mello med tacos, anyone?

Jag inser plötsligt att min mormor inte skulle förstå den här rubriken.

Ester Matilda kunde inte engelska, tacos kom till Sverige först när hon låg på långvården och inte förstod vad som hände i världen, och mello har inte hetat mello så länge. “Schlagerfestivalen” sa vi förr, när jag var ung.

Vi kollade in MatHems utbud före helgen, maken och jag. Där fanns en mello-kasse, fix och färdig med tacomiddag till hela familjen. “Fast några öronproppar ingår ju inte” sa maken på sitt lätt dystymiska vis.

Hur som helst, med eller utan öronproppar, mello är över oss till kvällen. Jag tycker absolut ni ska göra en tacomiddag, och ta gärna mycket grönsaker som tillbehör! Tacos går att anpassa efter GI och lchf. Välj bara bra tillbehör.

Jag bjuder också på tips på hur du kan ta tillvara rester efter tacomiddagen, även om de är små. Ha en mysig mello-kväll framför TV:n!

»Tacomiddag