Recept taggade med Helt växtbaserat

Färssås på baljväxtfärs

Den här såsen är helt vegansk, så du kan välja bort parmesan till servering för en helt vegansk måltid.

Bondbönor i asiatisk sås

Svenska torkade bondbönor möter asiatiska smaker. En mustig gryta med en fin balans mellan sälta och syra och lite hetta.

Grillade knippen med sparris och rötter

De här trevliga knippena blev jag serverad på ett grillmingel i Göteborg, anordnat av restaurang Jernbruket. Ett perfekt tillbehör när du grillar olika huvudkomponenter som kyckling, fläskkarré, biff eller korv.

Grillad aubergine och zucchini

Ett supergott tillbehör till allt grillat.

Grillade marinerade grönsaker

Om du ändå gör grillade grönsaker till grillmiddagen, grilla dubbelt upp! Då har du en omgång grillade grönsaker att marinera och servera en annan dag. Planned overs, som jag säger.