Recept taggade med Kristinas bästa

Kristinas kokosris med mango och koriander

Det här fruktiga kokosriset är väldigt gott till mat med mycket hetta. Serverar du det till en mildare rätt kan du lägga till finhackad chili.

Jordgubbsbakelse med brynt smör

Den här läckra jordgubbsbakelsen bjuder min vän Kristina på. SÅ gott med brynt smör, färska jordgubbar, grädde och citronmeliss tillsammans. Receptet kommer ursprungligen från Jessica Frej, som gör de bästa glutenfria recepten, så tårtbottnen är glutenfri.

Kristinas kalkonfärssås med spaghetti och krispig sallad

Den här läckra såsen av kalkonfärs bjöd mina vän Kristina och hennes man Stig på vid en god och enkel middag. Den krispiga salladen blev ett fantastiskt gott komplement.

Borgmästaretoast

Den här lyxiga förrättstoasten bjuder min vän Kristina och hennes man Stig på. Originalreceptet kommer från Leila Lindholm. Toasten är toppad med räkröra som innehåller såväl rom som pepparrot, och som toppas med ett generöst ‘ägg’ av löjrom.

Vit chokladkaka med citronlikör

Den här läckra desserten bjuder min vän Kristina på. Hon använde limoncello, den goda italienska citronlikören, men har du någon annan så använd den. Det ser också festligt ut att pudra över lite florsocker.