
Potatislåda 50/50 i GN-bleck
Potatislåda 50/50* är en riktigt populär rätt i Oscars Källare på Kungl Skogs- och Lantbruksakademien, KSLA. När vi lagar potatislåda för stora sällskap, 40-80 personer, använder vi det här receptet på potatislåda.

Stor höstgryta med nötkött, rotfrukter och korv
Det här är en mustig höstgryta med nötkött, rotfrukter och kryddig korv. Den är en populär middag som vi serverar i Oscars Källare, Kungl Skogs och Lantbruksakademien, KSLA. Välj de rotfrukter som är finast.

Lammkotletter eller lammkarrékotletter i konvektionsugn
För att få bäst resultat med dubbla kotletter eller karrékotletter av lamm, ska de först brynas och sedan eftersteka.

Sjömats- Wallenbergare på röding
Det här är riktig lyxmat. Servera sjömats- Wallenbergare med klassiska tillbehör som potatismos, gröna ärter och skirat smör. Oftast gör man ‘havets Wallenbergare på lax och torsk’.

Benfri kotlettrad på Karins vis, till många
Mat under osttäcke ser likadan ut vad som än döljer sig under den smälta osten. Och det är just det som döljer sig under som är det speciella med den här rätten.