Recept i kategorin Storköksrecept

Bake off bröd med vitt fullkornsmjöl

Originalreceptet till det bake off-bröd jag bakar på Kungl Skogs- och Lantbruksakademien, KSLA, kommer från Helen Westblom Jonsson, som var min lärare när jag gick kockutbildningen på Gastronomiskolan, och som nu för tiden jobbar extra med mig i köket ibland.

Baguette med vitt fullkornsmjöl

Jag ville så gärna börja använda fullkorn i allt bak i köket på Kungl Skogs och Lantbruksakademien, KSLA, så när jag hittade vetemjöl special med fullkorn blev jag så glad.

Sockerkaksrutor med fullkorn

De här mjuka kakorna är populära bland gästerna på Kungl Skogs och Lantbruksakademien, KSLA. Därför var det självklart att just receptet på sockerkaksrutorna var något av det första jag valde ut till projektet ’Fullkorn i allt’.

Sockerkaksrutor med fullkorn, glutenfria och laktosfria

Sockerkaksrutor är en av våra mest populära kakor till eftermiddagskaffet på Kungl Skogs och Lantbruksakademien, KSLA. Det här receptet är på en jättegod bas-sockerkaka, som är gluten- och laktosfri.

Boeuf Bourguignon till många

Boeuf Bourguignon, burgundisk köttgryta, är mat för en kylig dag. Det är lite pyssel att få till grytan, men den är jättegod att göra dagen före servering. Gott till är potatismos, gjort på vinterpotatis, så det här är värmande vintermat.