De här ruladerna är en av min mammas paradrätter. De är enkla att göra och smakar väldigt gott eftersom griskött passar så bra ihop med ingefära och senap. Kokt potatis passar fint till så att man kan mosa den i såsen.

Gör så här

  1. Banka ut köttskivorna och bre på senap. Krydda med ingefära, salt och peppar, rulla ihop och fäst med tandpetare.
  2. Skala lök och morötter. Skär löken i strimlor och morötterna i mindre bitar.
  3. Bryn ruladerna i smör och lägg över i en gryta. Bryn löken i samma panna för att ta vara på alla smakämnen. Låt morötterna fräsa med.
  4. Lägg över lök och morötter i grytan. Strö över mjölet, rör om och häll på buljongen. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda ca 1 timme.
  5. Känn med en sticka på ruladerna att de är mjuka rakt igenom. Servera dem med kokt potatis.