Tillbehör till hamburgare

Senap, ketchup och hamburgerbröd är klassiska, men det finns ytterligare en mängd tillbehör som är trevliga att servera till hamburgare. En klassisk hamburgare behöver stekt och rå lök, tunnskivad saltgurka, isbergssallat och dressing. Cheddar som får smälta på köttfärsbiffen gör hamburgaren till en cheeseburgare.

Gör så här

  1. Blanda samman ingredienserna till dressing och/eller guacamole och ställ svalt till servering.
  2. Skala och finhacka löken. Stek hälften i smör. Lägg upp i separata skålar.
  3. Strimla sallaten fint och skölj den. Lägg upp den i en skål.
  4. Skär saltgurkan i tunna skivor och lägg i en skål.
  5. Lägg upp majonnäs i en skål.
  6. Skär tjocka skivor av cheddar och lägg upp på en assiett.
  7. Stek eller grilla köttfärsbiffarna (se separat recept) och bjud tillbehören till. Låt var och en lägga ihop sin egen hamburgare.